Dermalogica huidverbetering

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica besteed haar tijd aan het uitvinden van nieuwe effectieve formules. De producten zijn samengesteld uit de meest hoogwaardige ingrediënten die de natuur en de moderne wetenschap kunnen bieden. Alle stoffen die maar enigszins huidirritatie kunnen veroorzaken, worden gemeden. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur-en geurstoffen omdat ze irritatie of verstopping van de huid veroorzaken.

De producten zijn afkomstig van eco-veilige bronnen en verpakt met recyclebaar en milieuvriendelijk materiaal, zeer hygiënisch in gebruik en tevens dierproefvrij! Uit hygiënisch oogpunt en zijn de producten verpakt in tubes en pompflacons.

Omdat iedere huid uniek is, en de behoeften van de huid van tijd tot tijd verschillen, werken we met behandelingen en huidverzorgingsadvies op maat. Iedere behandeling en advies begint met een Face Mapping huidanalyse om vast te stellen wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Voor huidverbetering heeft Dermalogica series als Age Smart gericht op huidveroudering, MediBac Clearing voor acne (ook bij volwassenen), Shave een shave-system met producten te gebruiken voor, tijdens en na het scheren, ChromaWhite Trx voor (hyper)pigmentatie, Ultra Calming voor de gevoelige huid  en Clean Start speciaal voor tieners.

 

Dermalogica Behandelingen

Face Mapping
Bij Face Mapping wordt jouw gezicht verdeeld in 14 zones waarbij elke zone zeer nauwkeurig en professioneel wordt onderzocht. Jouw behandelplan wordt bijgehouden op jouw persoonlijke Face Mapping kaart. Aan de hand van deze analyse kunnen we jou een behandeling en productadvies op maat geven.
Een face mapping huidanalyse is gratis.

 
MicroZone Treatment €35,00/35min
Deze behandelingen nemen slechts 35 minuten van uw tijd in beslag. Perfect voor iedereen die weinig tijd heeft maar graag conditie van de huid op peil wil houden. Uw huidprobleem zoals  een gestreste huid,  vermoeide ogen of uitbarsting van puistjes worden gericht aangepakt. Deze behandeling is ook geschikt om kennis te maken met de resultaat gerichte werking van Dermalogica.

MicroZone/ AgeSmart Flash exfoliation
Verstevig, egaliseer en verhelder uw huid met deze exfoliatie treatment met maximale sterkte. Dode huidcellen worden verwijderd om zo de tekenen van huidveroudering terug te draaien terwijl een voedende cocktail aan vitamines, botanische plantenextracten en conditionerende ingrediënten helpen uw huid te verzachten en te herstellen tot een optimale gezonde huid.


MicroZone / Rapid Spot Clearing
Weg met onzuiverheden! Deze probleemgerichte MicroZone richt zich op het bespoedigen van het helingsproces door uitgebreid te reinigen en het gebruik van ingrediënten die overtollig talg en onzuiverheden verwijderen. Ideale behandeling voor diegene die niet van hun puistjes af kunnen blijven.

MicroZone / Eye Rescue
Verstevig, verzacht en verhelder uw vermoeide ogen met onze unieke mix van peptiden, verstevigende proteïnes en therapeutische vitamines. De zachte exfoliatie verwijdert dode huidcellen terwijl een kalmerend masker helpt uw huid te revitaliseren en te verzachten

MicroZone /Hand Repair
Aan de handen is vaak de leeftijd te zien. Dit is een uitstekende behandeling om de huid te herstellen en veroudering te voorkomen. Eerst krijgt de huid een exfoliatie en daarna een intensieve vochtherstellende behandeling. De handen worden prachtig glad en zacht.

MicroZone/Lip renewal
Met deze conditionerende behandeling worden uw lippen gladder en voller. Gebied die vaak wordt vergeten!


Facial Treatment Dermalogica:
60min/€64,50                                                           75min/€72,00                                                                                                                     90min/€85,00                                                                     
Deze behandeling vormt de basis van alle Dermalogica behandelingen. De verschillende behandelingsmethoden en de keuze van de gebruikte producten wordt door middel van de Face Mapping analyse volledig afgestemd op je huidtype en conditie.

Age-Smart Treatment 75min/ € 77,50
Intensieve herstellende behandeling voor een huid met tekenen van voortijdige veroudering met geavanceerde ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen.
Een reiniging, exfoliatie door middel van vitamines en hydroxyzuren,  massage die spanningen van de gezichtsspieren opheft en de huid weer energie geeft speciaal afgestemde masker en afsluitend  en een moisturizer en oogcremé.
Bij uitstek een behandeling voor een voortijdig verouderende huid , een droge of vermoeide huid. De huid is na afloop zichtbaar steviger, gladder en ziet er fris uit.

Clear Start Treatment 45 min /€ 35,00
Dermalogica komt tieners (en ouders) te hulp met Clear Start, een serie helemaal gericht op de problemen van hun huid. Tijdens de behandeling vertellen wij je meteen hoe je jouw huid het beste kan reinigen, verzorgen en beschermen (t/m 21 jr).

Men’s Treatment 60 min /€ 64,50
De mannenhuid toch ook speciale aandacht nodig. Deze behandeling is gericht op de manspecifieke problemen en wordt gecombineerd met een ontspannende massage.
Alle behandelingen zijn incl. epileren & uitgebreide gezichts- en decolletémassage met uitzondering Cleart Start en Microzone Treatment .