Facial Treatment Dermalogica

Deze behandeling vormt de basis van alle Dermalogica behandelingen. De verschillende behandelingsmethoden en de keuze van de gebruikte producten wordt door middel van de Face Mapping analyse volledig afgestemd op je huidtype en conditie.

60min/€64,50
75min/€72,00
90min/€85,00   

Age-Smart Treatment
Intensieve herstellende behandeling voor een huid met tekenen van voortijdige veroudering met geavanceerde ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen.
Een reiniging, exfoliatie door middel van vitamines en hydroxyzuren,  massage die spanningen van de gezichtsspieren opheft en de huid weer energie geeft speciaal afgestemde masker en afsluitend  en een moisturizer en oogcremé.
Bij uitstek een behandeling voor een voortijdig verouderende huid , een droge of vermoeide huid. De huid is na afloop zichtbaar steviger, gladder en ziet er fris uit.
75min/ € 77,50

Clear Start Treatment
Dermalogica komt tieners (en ouders) te hulp met Clear Start, een serie helemaal gericht op de problemen van hun huid. Tijdens de behandeling vertellen wij je meteen hoe je jouw huid het beste kan reinigen, verzorgen en beschermen (t/m 21 jr).
45 min /€ 35,00

Men’s Treatment
De mannenhuid toch ook speciale aandacht nodig. Deze behandeling is gericht op de manspecifieke problemen en wordt gecombineerd met een ontspannende massage.

Alle behandelingen zijn incl. epileren & uitgebreide gezichts- en decolletémassage met uitzondering Cleart Start en Microzone Treatment .­
60 min /€ 64,50