MicroZone

 

MicroZone Treatment
€35,00/35min.

Deze behandelingen nemen slechts 35 minuten van uw tijd in beslag. Perfect voor iedereen die weinig tijd heeft maar graag conditie van de huid op peil wil houden. Uw huidprobleem zoals  een gestreste huid,  vermoeide ogen of uitbarsting van puistjes worden gericht aangepakt. Deze behandeling is ook geschikt om kennis te maken met de resultaat gerichte werking van Dermalogica.

MicroZone/ AgeSmart Flash exfoliation
Verstevig, egaliseer en verhelder uw huid met deze exfoliatie treatment met maximale sterkte. Dode huidcellen worden verwijderd om zo de tekenen van huidveroudering terug te draaien terwijl een voedende cocktail aan vitamines, botanische plantenextracten en conditionerende ingrediënten helpen uw huid te verzachten en te herstellen tot een optimale gezonde huid.

MicroZone / Rapid Spot Clearing
Weg met onzuiverheden! Deze probleemgerichte MicroZone richt zich op het bespoedigen van het helingsproces door uitgebreid te reinigen en het gebruik van ingrediënten die overtollig talg en onzuiverheden verwijderen. Ideale behandeling voor diegene die niet van hun puistjes af kunnen blijven.

MicroZone / Eye Rescue
Verstevig, verzacht en verhelder uw vermoeide ogen met onze unieke mix van peptiden, verstevigende proteïnes en therapeutische vitamines. De zachte exfoliatie verwijdert dode huidcelkalmerend masker helpt uw huid te revitaliseren en telen terwijl een  verzachten.

MicroZone /Hand Repair
Aan de handen is vaak de leeftijd te zien. Dit is een uitstekende behandeling om de huid te herstellen en veroudering te voorkomen. Eerst krijgt de huid een exfoliatie en daarna een intensieve vochtherstellende behandeling. De handen worden prachtig glad en zacht.

MicroZone/Lip Renewal

Met deze conditionerende behandeling worden uw lippen gladder en voller. Gebied die vaak wordt vergeten!