Huidverbetering

OrMedic Facial
Indicatie: Geïrriteerde huid, disbalans, tieners, zwangere vrouwen
Deze behandeling geeft een verbluffend resultaat, speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen, bevat een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiële oliën ,zonder het gebruik van chemische bestanddelen. Geschikt voor alle huiden die terug in balans, hersteld en beschermd moeten worden.
Prijs: € 75,00

Signature Facial
Indicatie: Rosacea, droge/geddehydrateerde huid, postoperatief, post microdermabrasie
De huid wordt gevoed door een coctail van vitamine A, E en C. Kruidencoctail van kamille, komkommer en aloë vera wekt verzachtend. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatievan puur hyaluronzuur.
Niet geschikt voor acné of vette huid.

Prijs: € 75,00

Level 1 – Image OrMedic Lift
Indicaties: Huiden die uit balans zijn, gevoelige huid, postmenopausale huid, kwetsbare huid na de zware medicijnenkuur. Geschikt voor zwangere vrouwen en tieners.
En mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan uw huid. De behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen.
De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van papaya,ananas en pompoen die de dodehuidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren.
Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en huidtextuur. De Japanse groene thee geeft de huid een gezonde, levendige teint en het co-enzym Q10 geeft de huid hydratatie
Deze behandeling is een must voor iedereen die van organisch houdt en resultaat wil.

Prijs € 100,00

Level 1 - Image Signature 4 layer facelift
Indicaties: Rosacea, zwangere vrouwen, droog/gedehydrateerd, rokers, grauw/vermoeid huid, postoperatief
Deze revolutionaire peel-behandeling is de meest populaire en een zeer speciale behandeling van Image Skincare. Na 1 behandeling ziet u al een verandering. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het  glycolzuur wordt de huid geëxfolieerd en zacht gemaakt. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de celvernieuwing versnellen. Een cocktail van pharmaceutische ingrediënten zal de huid direct binnendringen en daar verstevigen en verfrissen. Natuurlijke facelift.

Prijs €100,00