Image Skincare Facials

Wilt u graag een betere en gezondere huid en merkbare verbetering van uw huidconditie? Dan kunnen we u de producten van Image Skincare warm aanbevelen. Image Skincare biedt professionele producten, waarbij voor ieder huidttype en ieder huidprobleem een geschikte oplossing geboden wordt. Dit kan omdat ze in de diepere lagen van uw huid op cellulair niveau werken.


Maximaal bewezen resultaten

Image Skincare is één van de snelst groeiende cosmeceutical-merken uit de Verenigde Staten. De producten zijn ontwikkeld door een team van internationale artsen. Cosmeceuticals, ook wel ‘cosmedische producten’ genoemd, bevatten een zeer hoge graad aan werkzame stoffen. Dit maakt ze heel wat geconcentreerder dan de traditionele huidverzorging, die u bij de drogist kunt vinden. De producten van Image Skincare onderscheiden zich door hun hoge gehalte aan de meest effectieve farmaceutische ingrediënten en voldoen aan de laatste ontwikkelingen voor maximale medische resultaten.

De producten zijn in staat om tot in de diepere lagen van uw huid door te dringen en hier op cellulair niveau te werken. Ze bieden uw huid daardoor optimale voeding, correctie en bescherming. Omdat ze direct op uw huidcellen inwerken, verminderen de fijne lijntjes in uw huid en wordt bijvoorbeeld opgelopen zonneschade minder. Ze stimuleren door hun vochtregulerende werking tevens de huidvernieuwing. Als gevolg heeft u een jongere en stralendere huid.