Facials

OrMedic Facial
Indicatie: Geïrriteerde huid, disbalans, tieners, zwangere vrouwen
Deze behandeling geeft een verbluffend resultaat, speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen, bevat een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiële oliën ,zonder het gebruik van chemische bestanddelen. Geschikt voor alle huiden die terug in balans, hersteld en beschermd moeten worden.

Prijs: € 75,00

Signature Facial
Indicatie: Rosacea, droge/geddehydrateerde huid, postoperatief, post microdermabrasie
De huid wordt gevoed door een coctail van vitamine A, E en C. Kruidencoctail van kamille, komkommer en aloë vera wekt verzachtend. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatievan puur hyaluronzuur.
Niet geschikt voor acné of vette huid.

Prijs: € 75,00

Max Facial
Indicaties: Huidveroudering, gedehydrateerde huid
- 30% Vitamine C / Enzyme Solution, geschikt voor alle huidtypes
Uitgebreide en luxe behandeling met een vitamine C peeling. Deze peeling is op basis van aloë vera en een 30% vitamine C blend (vitamine C, fruitenzymen mix en hyaluronzuur). De kleur van de huid en structuur zullen zichtbaar mooier en gladder worden.
 De behandeling wordt afgesloten met de exclusieve Image Skincare crème  op basis van 2 soorten stamcellen die de huid gaat beschermen tegen oxidatieve stress en vrije radicalen.

Prijs: € 100,00

Teen Acne Facial:
Indicaties: Acné, acnégevoelig, vette huid, tieners.
Klinische acnebehandeling met direct resultaat. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden verwijdert door salicylzuur. Bacteriën worden gedood met Benzoyl Peroxide die de dode huidcellen verwijderen door een natuurlijke mix van ananas en papaya enzymen. Het resultaat is een schoon, fris, gezond en olievrij gezicht.
Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 behandelingen geadviseerd met tussenpozen van 1-2 weken.

Prijs: € 65,00