Level 2 behandelingen

Laneche gezichtsbehandelingen Level 2

Eye Lift oogbehandeling
De huid rondom de ogen wordt volledig gehydrateerd door het hoog vochtbindend vermogen van dit masker en gevoed door de pure collageen. Hierdoor helpt het vroegtijdige veroudering van de huid tegengaan. Optimaal resultaat in een relatief korte periode.
Prijs:25min € 35,00

Repair Complex E
Anti-agening gezichtsbehandeling tegen vrije radicale op basis van vitamine E. Tevens geschikt voor de zeer gevoelige huid met teleangiectasiën. Na de behandeling is de huid intensief gevoed en ontspannen. Rimpels en kraaienpootjes vervagen en de weefsel is versterkt. De teleangiectasiën zijn goed beschermd en stuwingen zijn opgeheven of gekalmeerd.
75min € 65,00

Oxy Therapy
Gezichtbehandeling voor de vochtarme rijpe, doffe/vale huid op basis van ceramides en zuurstof. Na de behandeling is de vochtbalans intensief hersteld , de huid is verstevigd en ziet er egaal en stralend uit. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar.
75min € 65,00

Q10 Nutri Lift
Verstevigende gezichtsbehandeling op basis van Q10 inclusief oog/lip behandeling voor de huid die haar stevigheid verliest.Na de behandeling ziet de huid er weer vitaal uit. Door de verhoogde percentage Q10 wordt het verouderingsproces intensief vertraagd en krijgt de huid een jonger en soepeler uiterlijk. De Q10 doet de elasticiteit van de huid toenemen en deze wordt dan aanmerkelijk verstevigd.
75min €65,00