Level 3 behandelingen

Laneche gezichtsbehandelingen Level 3

Retinol Pro Formula
Gezichtsbehandeling voor de huid die verslapt is en diepe rimpels vertoont. Deze bijzondere behandeling zorgt voor een jong en vitaal uiterlijk. Rimpels zijn zichtbaar verminderd en de elasticiteit is verbeterd. Zelfs de gevoelige huid is intensief gekalmeerd.

Prijs:75min € 70,00

Pepha tight Face Lifting
Gezichtsbehandeling die intensief verjongt dient te worden. Geeft direct meer spanning aan huid waardoor een face-lift effect ontstaat. Verstevigt het bindweefsel bij aanhoudend gebruik, bijzonder geschikt na een cosmetische ingreep ter ondersteuning.

Prijs:75min € 85,00

Phyto Cellular
Een anti-ageing behandeling op basis van natuurlijke stamcellen beschermt intens de levensduur van de menselijke stamcellen. Door deze behandeling krijgt de huid als het ware een intense boost met natuurlijke stamcellen waardoor de vitaliteit en de productiviteit van deze enorm toeneemt.
De stamcellen die van nature voorkomen in uw huid nemen af naarmate u ouder wordt. Bij het verouderen van de huid en de invloeden van buitenaf zoals overmatige blootstelling aan UV-straling, vermindert het aantal stamcellen in uw huid, waardoor de huid minder levenskracht en herstelvermogen heeft. Indien men een vitale huid wenst te behouden, moeten de stamcellen in de basaal laag derhalve beschermd en geactiveerd worden.

Prijs:75min € 85,00

Glycopeel

Er stralend uitzien en jeugdigheid behouden? Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te "pellen".

Hoe werkt Glycozuurpeeling
De glycopeel behandeling van Lanèche is een intensieve peeling, ook wel chemische peeling genoemd. In dit geval wordt de peeling gedaan met een hoge concentratie fruitzuur (glycolzuur) dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense diepwerking heeft en een groot bereik in de huid.
In algemene zin zorgen glycolzuren ervoor dat de structuur van de huid verbeterd wordt.
De huid wordt elastisch en is beter in staat om vocht vast te houden. Glycolzuur heeft hele goede hydraterende bestanddelen. Het verweekt dode huidcellen in de opperhuid waardoor de huidstofwisseling verbetert. De poriën verfijnen en de huidstructuur verbetert. De lederhuid wordt van binnenuit verdikt, waardoor rimpeltjes vervagen en de huid er jonger uit gaat zien. De huid wordt als het ware verdikt door nieuw collageen vorming en oud collageen wordt versoepeld.
De werking van de glycolzuur is:
•Hydraterend: door de glycolzuur peeling kan de huid meer vocht vasthouden, het zuur verhoogt namelijk de waterbindende capaciteit in de hoornlaag. Hierdoor wordt de huid soepeler.
•Exfoliërend: een glycolzuur peeling zorgt voor een afschilfering van de bovenste huidlagen.
•Anti-oxiderend: het glycolzuur versterkt de actie van de anti-oxidanten in de huid.

De behandeling
Lanèche heeft gekozen voor een concentratie van 50% glycolzuur voor de salonbehandeling. De behandeling bestaat uit drie belangrijke stappen; het aanbrengen van het Glycolzuur,  neutraliseren en het nabehandelen met het Skin Recovering serum. Het Skin Recovering serum zorgt ervoor dat de gevoelige huid na de intensieve behandeling extra energie krijgt zodat het de huid verzacht en kalmeert. Hierdoor zal het zich sneller herstellen.
Voor thuisgebruik is er een gel met 5% glycolzuur of met 10% glycolzuur. Als het glycolzuur
op de huid is aangebracht kan dit een prikkelend, brandend of jeukend gevoel geven.
Deze behandeling kan voor het beste resultaat in kuurverband ondergaan worden en bestaat uit 6 behandelingen (1x per 2 weken) inclusief producten voor thuisgebruik.


Toepassing mogelijkheden

  • Droge / vochtarme huid
  • Rijpere huiden, met fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Mannenhuiden met veel ingegroeide haren
  • Vale huid
  • Acne
  • Acne littekens
  • Grove poriën
  • Littekens

Prijs:75min € 90,00