Bindweefsel Shape

Bindweefsel Shape/ figuurcorrectie 

Bindweefsel Shape is een vorm van huid-bindweefsel massage. Deze massage zorgt ervoor dat de huidstructuur gladder wordt. Doordat tevens de bloedcirculatie wordt gestimuleerd draagt dit bij tot het sneller afvoeren van afvalstoffen en lymfevocht. Hierdoor kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten. De behandeling werkt goed bij : Cellulite (sinaasappelhuid), lichaamscontour verbetering, afvoer van lichaamsvocht, verkleefd littekenweefsel, lipoedeem, verstevigen van o.a. billen en onderzijde bovenarmen (kipfilets), Liftmassage (rimpelvervaging / slappe huid in halsgebied etc.),ter ondersteuning van een dieet.

Voor het beste resultaat kunnen verschillende behandeltechnieken worden toegepast. Onze medewerkers zijn hier allen in geschoold. Zij zullen de techniek, die voor u tot de beste resultaten zal leiden, inzetten.
Tijdens de behandeling worden de gewenste gebieden behandeld door middel van de verschillende roltechnieken.

 

Het apparaat kent vele instelmogelijkheden, zoals een pulserende of een continue zuigkracht.  De huidrollers volgen de contouren van de huid en de intensiteit wordt automatisch aan de huiddikte aangepast. De behandeling begint oppervlakkig waarbij het weefsel wordt voorbereid op de meer intensieve grepen. De behandeling is geheel pijnvrij maar voelt wel intensief aan.

De bloedcirculatie in de behandelzone verbetert direct en de huid voelt minder gespannen.  De vetafbraak wordt plaatselijk gestimuleerd. Na een aantal behandelingen verbeteren de contouren, waardoor de cosmetische bezwaren verminderen. 

De duur van de behandeling is 30 minuten en er worden minimaal 2 behandelingen per week geadviseerd bij aanvang van de endermologie behandeling. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd 10 tot 15 behandelingen. Om het gewenste resultaat te behouden is het raadzaam om 1 keer per maand te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Drink elke dag voldoende water. Advies 1,5 tot 2 liter).Tijdens de behandeling worden afvalstoffen afgebroken die het lichaam later moet opruimen. Door genoeg water te drinken voor en na de behandeling kunnen deze afvalstoffen gemakkelijker het lichaam verlaten.

 

Prijs: 120,00