Cryo Thermo Shock

CRYO THERMO SHOCK!!! DE ULTIME VET WERWIJDERING

Hoe werkt het?

Dankzij de innovatieve Cryo Thermo Shock wordt elke behandeling op de individuele cliënt afgestemd. Cryo Thermo Shock biedt Cryo Slimming en Cryo Toning.

Cryo Slimming maakt veilig en effectief gebruik van thermische schokken om op natuurlijke wijze vet- of vetcellen te vernietigen zonder enige schade aan de huid. De Cryo Thermo Shock breekt vetcellen af ​​door de behandeling te starten met warmte en vervolgens een langere periode van koude en vervolgens weer warmte. Dit proces verlaagt de temperatuur van de beoogde vetcellen tot tussen de 12 en 17 ° C en veroorzaakt een fenomeen dat apoptose wordt genoemd (een natuurlijke gecontroleerde celdood). Vervolgens spoelt het lichaam de vetcellen op natuurlijke wijze door de bloedbaan en vervolgens het lymfestelsel binnen enkele dagen tot weken na de behandeling. Het is een veilig, pijnloos en niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie. Het lijkt het meest op "Cool Sculpting", maar is minder duur, pijnloos en effectiever.

Cryo Toning houdt minder koude in om het verschijnen van cellulitis, fijne lijntjes en rimpels te helpen verminderen door de productie van collageen en elastine te stimuleren terwijl de spieren worden aangespannen. De productie van collageen en elastaan ​​wordt veroorzaakt door de aanzienlijk verhoogde microcirculatie als gevolg van de thermische schok die wordt veroorzaakt door warm en koud. Cellulitis wordt veroorzaakt door ongelijke vetophopingen die worden gescheiden door collageenvezels. De Cryo Thermo Shock triggert veilig de vloeistoffen die de vetcellen aan elkaar binden om te kristalliseren. Deze kristallisatie vernietigt vetcellen en vezels die de afzettingen bij elkaar houden, de huid verzachten en er weer kuiltjesvrij uitzien.

Prijs: 60 min  € 375,00