Microdermabrasie behandeling

Hoe voelt het behandeling aan?
 Het voelt aan alsof er met zand over de huid geschuurd wordt, maar van echte pijn is geen sprake. De huid kan nadien wel branderig en warm aanvoelen. Mogelijk  kan er lichte verkleuring van de huid optreden  die uiterlijk na 72 uur verdwijnt. Hierna kan uw huid licht gaan schilferen.

Wat wordt geadviseerd na en tijdens de behandelingen?
UV-stralen en warmtebehandelingen (bijvoorbeeld sauna) binnen de eerste 48 uren na de behandeling. Zwemmen binnen de 48 uren na de behandeling.
Microdermabrasie is een kuurconcept dat thuis moet worden ondersteund met de juiste verzorgingsproducten, zo krijgt u het beste resultaat. Tevens wordt geadviseerd om veel water te drinken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Voordat met een behandeling wordt gestart, krijgt u van uw specialist een eerlijk en deskundig advies. Microdermabrasie geeft het beste resultaat in een kuurbehandeling. Tussen de behandelingen moeten minimaal 14 dagen zitten om de huid de gelegenheid te geven om nieuwe huidcellen aan te maken. Voor een goed zichtbaar resultaat moeten er 5 tot 10 behandelingen plaatsvinden. De behandeling moet thuis worden ondersteund met de juiste huidverzorgingsproducten voor een optimaal resultaat.

Resultaat
Het resultaat van deze behandeling is niet alleen een gladde en frisse huidlaag maar ook dat de huid zichzelf gaat vernieuwen. En wel van binnenuit doordat de aanmaak van collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd! Microdermabrasie is een intensieve maar volkomen veilige behandeling.  Er wordt er niets in de huid gespoten en geen chemische producten gebruikt. Het resultaat is al zichtbaar en voelbaar na de eerste behandeling: een gladdere en frissere huid!

Microdermabrasie met ultrasound of Nannic
Microdermabrasie combineert uitstekend met ultrasound of Nannic behandeling. Door de micromassage worden direct de dieper liggende huidweefsels ontspannen en afvalstoffen afgevoerd. De bloedcirculatie en de celstofwisseling worden geactiveerd, en de collageen en elastineproductie neemt toe. Zo wordt het effect van de microdermabrasie versterkt en wordt de huid op volkomen natuurlijke wijze verjongd.
 Microdermabrasie gecombineerd met Nannic versterkt de werking van beide behandelingen zodat er optimaal resultaat wordt bereikt.


Contra-indicaties:
Microdermabrasie is niet geschikt voor mensen met een van de volgende condities:
•Psoriasis
•Huidkanker
•Rosacea
•Onstabiele diabetes
•Auto-immuunafwijkingen
•Actieve eczeem
•Seborrheic dermatitis
•Couperose
•Door virussen veroorzaakte laesies, herpes simplex, gordelroos
•De zon verbrande huid
•Niet gediagnosticeerde huidbeschadigingen
 

Prijslijst:
Microdermabrasie (gezicht) 45min € 70,00
Microdermabrasie kuur 5x: € 325,00
Microdermabrasie kuur 8x: € 504,00
Microdermabrasie kuur 10x: € 600,00
Microdermabrasie incl. decolleté: +  € 29,50
Microdermabrasie + ultrasound: 60min € 120,00
Microdermabrasie +Nannic gezicht: 90min € 225,00
Microdermabrasie + Dermashaper: 90min 
€ 215,00