IPL Ontharen: Definitief ontharen.

Definitief ontharen is een ideale techniek voor vrouwen die niet graag waxen en epileren, voor vrouwen die last hebben van ingegroeide haartjes, overbeharing of genante haargroei zoals de bovenlip. Voor mannen is dit een welkome oplossing wanneer ze te kampen hebben met overmatige haargroei op het lichaam, zoals de bovenrug, de boven-armen of de billen. Elk lichaamsdeel komt in aanmerking voor deze techniek. Een kleine kanttekening: Omdat het succes percentage tussen de 80 en 90% ligt en in sommige gevallen de haren na langere tijd terug kunnen komen is het beter te spreken over bestrijding van ongewenste haargroei.

Bij Step2Beauty&Care maken we gebruik van MedCos Ipl definitief ontharen .Deze methode is vrijwel pijnloos en geeft prachtig resultaat.

Hoe werkt IPL?
IPL staat voor Intense Pulsed Light. Met Ipl ontharingsmethode kunnen alle gebieden worden behandelt. Met behulp van intensieve flitslicht wordt via het pigment van de haar, het haarzaakje verhit en vernietigd. Voorwaarde voor de behandeling is dat de haren vooldoende pigment bevatten.Rode,witte of grijze haren kunnen met ipl niet behandeld worden.