EMS Sculpting

EMS Sculpting

Wil jij jouw lichaam weer een mooie vorm geven, je spieren opbouwen of heb je last van hangende kipfiletjes bij je armen en wil je daar vanaf?
Dat kunnen we samen met jou realiseren met onze nieuwe EMS Sculpting!
De EMS Sculpting is de perfecte methode voor het verkrijgen van een strakke buik, het versterken van de core, het verstrakken en liften van de billen en het trainen en versterken van je bovenbenen. 
Het resulaat is uitstekend! En jij bent weer blij met je mooi, fit en gevoormd lichaam!

EMS Sculpting is een niet-invasieve medische technologie die wordt gebruikt om spieren te versterken en huid te verstevigen door middel van gefocuste electromagnetische energie met een hoge intensiteit.
Een behandeling met EMS Sculpting zorgt voor duizenden krachtige samentrekkingen van de spieren die de conditie en kracht van bindweefsel en spieren verbeterd.

Hoe werkt de EMS Sculpting precies?

Wanneer je buikspieroefeningen doet, span je iedere keer je spieren aan. Door je spieren aan te spannen zorg je voor een versterking van je spieren en voor de afname van vet. Bij een EMS behandeling hoef je dus niet zelf je spieren aan te spannen. Tijdens een sessie worden je spieren samengespannen en losgelaten. Dat gebeurt door middel van elektromagnetische energie met hoge intensiteit waardoor je in 30 minuten duizenden spiersamentrekkingen hebt. Daardoor gaat het proces van opbouwen van spieren en het verliezen van vet veel sneller.

De EMS Sculpting behandeling wordt gecombineerd met RF radiofrequentie energie dat zorgt voor warmte in de cellen zodat deze sneller worden afgebroken.

De EMS Sculpting is uitstekend voor de buik, billen, benen, taille( love handels ) en armen.

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat er een gemiddelde toename van 15% tot 16% buikspiermassa wordt waargenomen bij patiënten die één tot twee maanden na de EMS-behandeling worden behandeld.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt om een mooie resultaat te bereiken is afhankelijk van je spier en bindweefsel conditie bij de start van je behandeling.

Tijdens de intake bespreken we de verwachtingen en de mogelijkheden.

Tijdens de behandeling zorgt elektrische stimulatie ervoor om cellen te activeren en spiermassa te ontwikkelen. Na een EMS Sculpting behandeling zul je hetzelfde gevoel ervaren als na het sporten met een hoge intensiteit.

Deze behandeling is niet geschikt voor mensen die zwaarlijvig zijn. Hiervoor zou er eerst vet moeten worden verloren voordat ze in staat zijn om de spieren te versterken. Zo niet, zou enig resultaat moeilijk zichtbaar zijn. Door het uitvoeren van een combinatie behandeling met vet bevriezen door middel van cryolipolyse is wel mogelijk om resultaat te behalen. Onze behandelaars zullen hier rekening mee houden met het opstellen van een persoonlijk behandelplan.

EMS Sculpting heeft vier behandel hendels  die verschillende delen van het lichaam kunnen behandelen, bij mannen en vrouwen:

  • Buik
  • Benen voor en achter
  • Billen
  • Taille /Love handels
  • Armen (biceps en triceps)   

Prijs:
1 zone 350,00 
2 zones 700,00
3 zones 1000,00
4 zones 1200,00