Dermalogica huidverbetering

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica besteed haar tijd aan het uitvinden van nieuwe effectieve formules. De producten zijn samengesteld uit de meest hoogwaardige ingrediënten die de natuur en de moderne wetenschap kunnen bieden. Alle stoffen die maar enigszins huidirritatie kunnen veroorzaken, worden gemeden. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur-en geurstoffen omdat ze irritatie of verstopping van de huid veroorzaken.

De producten zijn afkomstig van eco-veilige bronnen en verpakt met recyclebaar en milieuvriendelijk materiaal, zeer hygiënisch in gebruik en tevens dierproefvrij! Uit hygiënisch oogpunt en zijn de producten verpakt in tubes en pompflacons.

Omdat iedere huid uniek is, en de behoeften van de huid van tijd tot tijd verschillen, werken we met behandelingen en huidverzorgingsadvies op maat. Iedere behandeling en advies begint met een Face Mapping huidanalyse om vast te stellen wat jouw huid op dat moment nodig heeft.
 

Dermalogica Behandelingen

Face Mapping
Bij Face Mapping wordt jouw gezicht verdeeld in 14 zones waarbij elke zone zeer nauwkeurig en professioneel wordt onderzocht. Jouw behandelplan wordt bijgehouden op jouw persoonlijke Face Mapping kaart. Aan de hand van deze analyse kunnen we jou een behandeling en productadvies op maat geven.
Een face mapping huidanalyse is gratis.

Pro skin 30 of 60 min. 
De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op de behoeftes van uw huid. Afhankelijk naar wat er naar voren komt uit de face-mapping analyse, zullen we ons concentreren op de verbetering van uw huid. Met deze pro skin behandeling kunnen wij problemen aanpakken zoals onzuiverheden, huidveroudering, hyperpigmentatie of dehydratatie zodat uw huid weer kan stralen. Een behandeling op maat van 30 of 60 min. gericht op een bepaalde zone die extra andacht nodig heeft. 

Pro skin 30 of 60 min. expert active
De behandeling pro skin expert active is een zeer intensieve gezichtsbehandeling, geschikt voor elk huidtype. De krachtige ingrediënten worden in uw huid ingesluist door middel van professionele aparatuur zodat we de focus kunnen leggen op uw persoonlijke huiddoelen. 

Pro clear
Heb je last van onzuiverheden en puistjes? Dan is pro clear een behandeling voor jou. Tijdens deze behandeling kunnen wij werken aan verschillende soorten onzuiverheden van mee-eters tot actieve puistjes. De focus bij deze behandeling ligt op het diep reinigen en kalmeren van de huid.