Dermalogica

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.


Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica besteed haar tijd aan het uitvinden van nieuwe effectieve formules. De producten zijn samengesteld uit de meest hoogwaardige ingrediënten die de natuur en de moderne wetenschap kunnen bieden. Alle stoffen die maar enigszins huidirritatie kunnen veroorzaken, worden gemeden. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur-en geurstoffen omdat ze irritatie of verstopping van de huid veroorzaken.

De producten zijn afkomstig van eco-veilige bronnen en verpakt met recyclebaar en milieuvriendelijk materiaal, zeer hygiënisch in gebruik en tevens dierproefvrij! Uit hygiënisch oogpunt en zijn de producten verpakt in tubes en pompflacons.

Omdat iedere huid uniek is, en de behoeften van de huid van tijd tot tijd verschillen, werken we met behandelingen en huidverzorgingsadvies op maat. Iedere behandeling en advies begint met een Face Mapping huidanalyse om vast te stellen wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Voor huidverbetering heeft Dermalogica series als Age Smart gericht op huidveroudering, MediBac Clearing voor acne (ook bij volwassenen), Shave een shave-system met producten te gebruiken voor, tijdens en na het scheren, ChromaWhite Trx voor (hyper)pigmentatie, Ultra Calming voor de gevoelige huid  en Clean Start speciaal voor tieners.