Facial Treatment Dermalogica

Dermalogica Gezichtsbehandeling

pro skin 30 of 60

Een gepersonaliseerde 30 of 60 minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden, huidveroudering, hyperpigmentatie of dehydratie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse.

30 of 60 minuten 

afgestemd op jouw huiddoelen

30min/ € 55,00 
60min/ € 99,00 

pro skin 30 of 60 expert active

Pro Skin Expert Active 30 of 60 is een intensieve gezichtsbehandeling, geschikt voor ieder huidtype. Door middel van krachtige ingrediënten en professionele apparatuur, werken we aan jouw persoonlijke huiddoelen. Jouw huidexpert combineert hoogwaardige ingrediënten met gespecialiseerde apparatuur waaronder microdermabrasie (exfoliatie), LED (lichttherapie) en MicroCurrent (spierversteviging). Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of pigmentschade wilt aanpakken, de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

30 of 60 minuten 

afgestemd op jouw huiddoelen

30min/ € 60,00 
60min/ € 110,00 

pro firm

Met de PRO Firm behandeling wordt het gelaat en de hals gelift, verstevigd en verfijnd. Het toepassen van verschillende massagetechnieken kan huidveroudering afremmen en verminderen. Neem contact op met jouw huidexpert voor meer informatie.

60 minuten 

verstevigt, lift, verfijnt

60min/ € 99,00

pro clear

Klaar om de huid grondig te ontsmetten en ontstekingen na puistjes te kalmeren? PRO Clear pakt alle soorten puistjes aan, van mee-eter tot actieve puistjes, met professionele werkstoffen en huid kalmerende technieken. Een professionele huidexpert analyseert jouw huid en personaliseert de behandeling om zo jouw meest gezonde en heldere huid te behalen.
 

60 minuten 

zuivert, kalmeert, hydrateert
60min/ € 99,00

 

Age-Smart Treatment

Intensieve herstellende behandeling voor een huid met tekenen van voortijdige veroudering met geavanceerde ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen.
Een reiniging, exfoliatie door middel van vitamines en hydroxyzuren,  massage die spanningen van de gezichtsspieren opheft en de huid weer energie geeft speciaal afgestemde masker en afsluitend  en een moisturizer en oogcremé.
Bij uitstek een behandeling voor een voortijdig verouderende huid , een droge of vermoeide huid. De huid is na afloop zichtbaar steviger, gladder en ziet er fris uit.

60 minuten 

liftend ,glow,anti age
60min/ € 90,00

 

Men’s Treatment
De mannenhuid toch ook speciale aandacht nodig. Deze behandeling is gericht op de manspecifieke problemen en wordt gecombineerd met een ontspannende massage.

Alle behandelingen zijn incl. epileren & uitgebreide gezichts- en decolletémassage met uitzondering Cleart Start en Microzone Treatment .­

60 minuten 

verzorgend, kalmeerend, hydrateerd
60 min /€ 75,00